MiTek tutvustab uut veebitööriista, et leida kiirelt õige posi-joist

Posi-Joisti talad on viimaste aastate jooksul muutunud märkimisväärselt populaarsemaks. Eesmärgiga toetada Posi-Joisti turgu ja muuta määratlemine lihtsamaks, tutvustame rõõmuga enda uut interaktiivset Posi-Joistide ulatuse tabelit. Leiate selle siit.

„Posi-Joisti talad on viimaste aastate jooksul muutunud märkimisväärselt populaarsemaks.“MiTek

Uus veebisait muudab arhitektide, inseneride ja ehitajate jaoks lihtsamaks õige tala suuruse leidmise, mis töötab kindlasti ka tavapärastes kodustes oludes.

Kasutaja peab lihtsalt sisestama nõutud ulatuse, et näha kõiki töötavaid lahendusi.

Seejärel näidatakse neile näitlikud sügavused ja saadaval olevad keskused ning indikatiivne painduvus:

mittestandardsete lahenduste jaoks oleme lisanud lingi meie uuele e-posti aadressile, mis lisab päringu automaatselt meie CRM süsteemi. MiTeki disainimeeskonna liige vastab seejärel e-kirjale esialgse indikatiivse kavandiga ja AutoCAD BIM mudeliga ühe tööpäeva jooksul. Samuti leiab lehelt viite meie „leia tootja“ lehele, et suunata liiklust ka meie tootjatele.