1. jaanuariks 2018 pidid kõik uued taladega katusesõrestike ja metallvõrgu talade kavandid vastama Eurocode 5 regulatsioonile.

MiTeki PAMIR tarkvara kirjutati juba alguses vastavalt EC5 kavandite põhimõtetele ja seetõttu suudab see uue disainikeele täiendavate keerukustega lihtsalt hakkama saada. MiTeki tootjad võivad end tunda kindlalt, sest pärast PAMIRi turule toomist 2014. aastal on sellega EC5 regulatsioonile vastavaid katuseid ja põrandaid kavandatud juba tuhandeid.

Meie Dudley koolituskeskus on viimase kahe aasta jooksul saanud rohkelt kasutust, sest ka kliendid asusid tähtajaks valmistuma. Meie koolituste ajakava üksikasjad leiate meie veebisaidilt.

Lisaks meie kohapealsetele koolitustele on saadaval ka kaks MiTeki veebikursust, konkreetsemalt EC5: „Eurocode 5 mõistmine“ ja „Pamir EC5 kavandamine“. Kavandajad saavad need kursused läbida enda igapäevast tegevust minimaalselt häirides. Võtke meiega ühendust või rääkige enda tehnilise toe halduriga, kui soovite broneerida kursuse või saada lisateavet.