Gary Pickford

Kliendibaasi pideval laiendamisel oleme taaskord tugevdanud enda tehnilise toe meeskonda ja nimetanud Gary Pickfordi märtsis tehnilise toe vanemjuhiks.

Gary alustas IT-osakonnas, seejärel töötas aastakümne suure talade tootja heaks ja veidi aega puitsõrestike tootja juures. Seetõttu on tal uues rollis suur asjakohane kogemus. Gary on uude rolli kiirelt sisse elanud ja on juba väärtuslik osa MiTeki meeskonnast. Tere tulemast Gary!

 

Luke Jones

Luke Jones liitus MitTeki meeskonnaga 2015. aastal IT praktikandina ja teenis kiirelt ära maine kõigi IT-probleemide lahendajana. Peagi väljendas Luke huvi katuse- ja põrandadisaini vastu ning näitas selget võimekust omandada MiTeki tarkvara. Sellest tulenevalt edutati Luke selle aasta algul juuniordisaineriks ja nüüd töötab ta disainilahenduste osakonnas.

Meie disainibüroo on tehnilise toega väga lähedases kontaktis ja abitelefonile helistajatele võib Luke’i meloodiline Black Country aktsent juba tuttav ette tulla. Samuti on Luke juba külastanud ka kliente ja aidanud neid PAMIRi uute funktsioonide õppimisel. Hea töö, Luke!